POSDRU
 
 
 
 

RU-EUROPE

Email Imprimare PDF

RU-EUROPERU-EUROPE este o firma infiintata in anul 2008, cu o un obiectiv principal bine stabilit  de la bun inceput: Formarea Profesionala

In ultimii ani, formarea profesionala a ajuns sa ocupe un loc foarte important pe piata de munca aflata intr-o continua schimbare. In contextul european si national, Ru-Europe vine in intampinarea necesitatilor operatorilor economici cat si a angajatilor. Legislatia europeana in domeniu prevede o solida pregatire si formare in acest domeniu a angajatilor cat si a persoanelor fara ocupatie, dar acest lucru presupune costuri ridicate pentru publicul vizat.

Noi iti oferim gratuit posibilitatea de dobandi cunostintele necesare pentru o buna desfasurare a activitatii profesionale beneficiind de un suport informational conceput in conformitate cu cele mai noi tendinte si standarde.

Citeşte mai mult

Centro de Estudios Infer S.L.

Email Imprimare PDF
Centro De Estudios Infer S.L.Centro de Estudios Infer este o societate privată de formare specializată în gestionarea proiectelor Fondului Social European şi prestarea de servicii, situată în regiunea Murcia (Spania) şi înfiinţată în anul 1993. Avem o vastă experienţă în formarea şi recalificarea atât a persoanelor active, cât şi a şomerilor, dezvoltând proiecte adaptate particularităţilor fiecărui sector. În Infer, oferim clienţilor noştri o echipă de profesionişti ce asigură efectuarea unei game variate de activităţi de formare, conştientă de necesitatea calităţii în formare, motto-ul nostru fiind: „Un client, un proiect, un scop, o provocare... satisfacţia dumneavoastră”. În contextul domeniului nostru, mai exact formarea de competenţe relevante şi inovatoare, vom contribui la dezvoltarea personală şi profesională a lucrătorilor şi funcţionarilor, optimizând eficienţa profesională precum şi calitatea de viaţă a acestora. Centro de Estudios Infer are drept obiectiv desfăşurarea, de manieră responsabilă şi eficace, a capacităţii sale profesionale garantată prin intermediul unui certificat internaţional de calitate, în conformitate cu normele ISO 9001:2000, eliberat de către Bureau Veritas Quality Internacional, data de certificare iniţială fiind 17 martie 2000. Echipa Infer vizează furnizarea competenţelor necesare de manieră inovatoare şi creativă, folosind o metodologie ce subliniază rolul central al individului şi al participării, în vederea optimizării performanţelor profesionale şi a calităţii de viaţă. Modelul educaţional aplicat de către Infer porneşte de la premiza conform căreia participanţii reprezintă axul central în jurul căruia se desfăşoară întreaga activitate academică.
Citeşte mai mult

Confederaţia Naţionala Sindicală "Cartel ALFA"

Email Imprimare PDF
CARTEL ALFAConfederaţia Naţionala Sindicală "Cartel ALFA" a fost creată în 1990 în scopul de a realiza o reprezentare reală şi autentică a lucrătorilor din România. CNS “Cartel ALFA” a contribuit la transformarea mişcării sindicale româneşti prin formarea de militanţi sindicali experimentaţi care pot să îşi exprime liber opiniile şi să reprezinte cu adevarat interesele lucrătorilor.

Confederaţia este total independentă faţa de guvern sau grupuri politice si este deschisă oricui spre aderare. In prezent, 49 de federaţii profesionale sunt afiliate la CNS “Cartel ALFA” reprezentand domenii de activitate diverse, atat din sectorul public, cat şi privat. De asemenea, CNS "Cartel ALFA" coordoneaza activitatea a 42 de uniuni sindicale teritoriale, interprofesionale.
Citeşte mai mult