POSDRU
 
 
 
 

RU-EUROPE

Email Imprimare PDF

RU-EUROPERU-EUROPE este o firma infiintata in anul 2008, cu o un obiectiv principal bine stabilit  de la bun inceput: Formarea Profesionala

In ultimii ani, formarea profesionala a ajuns sa ocupe un loc foarte important pe piata de munca aflata intr-o continua schimbare. In contextul european si national, Ru-Europe vine in intampinarea necesitatilor operatorilor economici cat si a angajatilor. Legislatia europeana in domeniu prevede o solida pregatire si formare in acest domeniu a angajatilor cat si a persoanelor fara ocupatie, dar acest lucru presupune costuri ridicate pentru publicul vizat.

Noi iti oferim gratuit posibilitatea de dobandi cunostintele necesare pentru o buna desfasurare a activitatii profesionale beneficiind de un suport informational conceput in conformitate cu cele mai noi tendinte si standarde.

Misiune: Furnizarea de activitati de formare profesionala in diverse domenii in cele mai moderne conditii.

Viziune: Ru –Europe doreste sa devina un punct de referinta in ambitul national al formarii profesionale implementand proiecte de o larga anvergura si oferind servicii unei game cat mai variate de public.

Obiective:

 • Toti cursantii sa gaseasca, prin intermediul nostru, raspuns la nevoile lor formative;
 • Furnizarea de formare profesionala necesara astfel incat la finalizarea cursurilor, participantii sa beneficieze de avantjele necesare pentru gasirea lucului de munca visat.
 • Transformarea acestei companii intr-un spatiu vital pentru dezvoltarea umana;
 • Dobandirea de catre cursanti a cunostintelor si capacitatilor adecvate pentru a raspunde cu solvabilitate nevoilor viitorului;
 • Perceperea de catre cursanti in mediul ce-i inconjoara a climatului de libertate, respect si dialog, concepte extrem de importante in cadrul relatiilor interpersonale;
 • Descoperirea de catre cursanti a formei adecvate pentru a-si exprima solidaritatea cu cei ce au nevoie de sprijin;

Dorinta de a imbunatati piata romaneasca de formare profesionala ne-a determinat sa colaboram in proiecte subventionate de Uniunea Europeana. Aceste proiecte au ca obiectiv principal formarea muncitorilor romani in diverse domenii de activitate (noile tehnologii, siguranta si sanatate in munca, resurse umane, etc.).

Ne bazam pe o echipa de profesionisti cu un inalt nivel de formare, cat si pe numeroase colaborari la nivel antreprenorial si institutional care ne ajuta sa ne perfectionam serviciile.

Ce oferim:

 • Tehnici noi de perfecţionare
 • Adaptare la noile tehnologii
 • Experienţă în domeniul proiectelor cu finantare europeana.
 • Aprofundarea cunoştinţelor in domeniu.
 • Analiza cazurilor intr-o maniera personalizata.

Alatura-te initiativei noastre!

Pentru detalii viziteaza site-ul: www.ru-europe.org